CAG nerezový závesný člen bez sploštenia

CAG 16 nerezový závesný člen bez sploštenia
CAG 16 nerezový závesný člen bez sploštenia Kod: 1551KW10-0016
Skladom 4 ks
€ 16,15 € 19,38 s DPH
Skladom 4 ks

Popis tovaru

CAG nerezový závesný člen bez sploštenia

CAG nerezový závesný člen bez sploštenia - cromox® master links CAG Grade 60, je určený pre 1- a 2-pramenné reťazové závesy.
Povrchová úprava prevedená tryskaním.

Prvky cromox Grade 6 sú vyrábané spoločnosťou KETTEN WALDER v Nemecku za použitia nerezovej ocele najvyššej kvality. Všetky reťaze sú vyrábané na najmodernejších strojoch. Tieto produkty sú dôsledne testované a tvoria súčasť systému reťazových systémov cromox. Rad produktov cromox využíva najvyššiu úroveň dizajnu, materiálov a výrobných procesov na výrobu najvýkonnejších produktov pre použitie v najdrsnejších prostrediach. Vďaka vysokej kvalite, čistote a úzkym toleranciám legujúcich prvkov v cromoxovej oceli sú nerezové výrobky, ktoré sú vysoko odolné so zvýšenou odolnosťou proti korózii a prasklinám. Vysoká koncentrácia chrómu zaisťuje silnú a pasívnu vrstvu oxidu chrómu na ochranu. Presné množstvo niklu vytvára lesklý povrch a ďalšie zliatiny, ako je molybdén, umožňujú vyššiu medzu pracovnej záťaže (WLL) a vyššiu medzu pevnosti.

CAG nerezový závesný člen bez sploštenia

Typ WLL Pre reťaz 1-pramenný Pre reťaz 2-pramenný d t b Hmotnosť
--- t --- --- mm mm mm kg/ks
CAG 6* 0,23 - - 6 60 25 43
CAG 8* 0,40 4 - 8 54 30 70
CAG 10 0,63 5 4 10 80 50 150
CAG 13 1,55 6/7/8 5/6 13 110 60 340
CAG 16 2,45 10 7/8 16 110 60 530
CAG 18 3,55 - 10 18 135 75 800
CAG 22 6,00 13/16 13 22 160 90 1500
CAG 26 8,00 18 16 26 180 100 2300
CAG 32 12,00 20 18 32 200 110 3900
CAG 36 16,00 22 20 36 260 140 6350
CAG 45 20,00 26 22 45 320 175 12000
CAG 50 24,00 32 26 50 340 190 16000

* Na špeciálne účely

Tento web používa cookies Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Cookies
Rozumiem